Black Widow

Walt Disney Studios Motion Pictures AB, 9. heinäkuuta 2021
73%
Perustuu 4 kriitikkoon

Alkuperäinen nimi: Black Widow

Ohjaaja: Cate Shortland

Laji: Toiminta, Sci-fi, Seikkailu

Kesto: 134 minuuttia

Ikäraja: Tulossa

Pääosissa: Rachel Weisz, Florence Pugh, Scarlett Johansson, William Hurt, Ray Winstone, David Harbour

Yhteenveto:

Näe Black Widow ensimmäisten joukossa ja saat ainutlaatuisen keräilyjulisteen. Julisteita jaossa rajoitettu erä leffan näytöksissä.

Marvel Studiosin toiminnantäyteisessä vakoojatrillerissä Black Widow Natasha Romanoff alias Black Widow joutuu tekemään tiliä elämänsä hämäristä hetkistä, kun hänen menneisyyteensä liittyvä vaarallinen salaliitto tulee ilmi. Natasha saa peräänsä vastustamattoman voiman, joka on päättänyt vakaasti nujertaa hänet, mikä pakottaa hänet kohtaamaan aiemman uransa vakoojana sekä paikkaamaan rikkonaisia välejä, jotka hän jätti taakseen kauan ennen kuin liittyi Avengersiin.

Scarlett Johansson palaa Natashan/Black Widow'n rooliin, Florence Pugh on Yelena, David Harbour on Alexei/Red Guardian ja Rachel Weisz on Melina. Elokuvan on ohjannut Cate Shortland ja tuottanut Kevin Feige. Marvel Cinematic Universen neljännen vaiheen käynnistävä Black Widow saapuu elokuvateattereihin heinäkuussa 2021.

Kriitikoiden arviot

80%
Marvel-elokuvien superagentti sai vihdoin kauan kaavaillun sooloelokuvansa. Onneksi odottaminen kannatti.
7. heinäkuuta 2021
Lue koko arvio
80%
Black Widow on juuri sellaista laatuhömppää, josta on huutava pula korona-aikana, enkä tarvitse lausuntoon isoa kangasta, sillä kyräilen yhä kotona protestoiden potkupallopöllöjä. Vaikka lehdistöver...
6. heinäkuuta 2021
Lue koko arvio
70%
Yllättävän koskettava, lämminhenkinen ja hauska Black Widow on enemmän kuin pelkkä täyte-elokuva Marvel-elokuvien kokonaisuudessa. Omassa elokuvassaan Scarlett Johansson jää kuitenkin Florence Pughin ja David Harbourin varjoon.
4. heinäkuuta 2021
Lue koko arvio
60%
Black Widown mietinnän kohteeksi nousee ihmiskauppa ja nykyajan orjuus perhesuhteiden rinnalle.
9. heinäkuuta 2021
Lue koko arvio