Flummelit

Finnkinon teatterilevitys, 28. toukokuuta 2021
50%
Perustuu 2 kriitikkoon

Alkuperäinen nimi: Extinct

Ohjaaja: David Silverman, Raymond S. Persi

Laji: Animaatio, Perhe-elokuva, Seikkailu

Kesto: 85 minuuttia

Ikäraja: 7

Pääosissa:

Yhteenveto:

Kieri seikkailuun flummeleiden matkassa! Op ja Ed ovat flummeleita, ammoisilta ajoilta kotoisin olevia eläimiä, jotka kuuluvat luontoäidin kummallisimpiin päähänpistoihin: ulkonäöltään ne muistuttavat karvapeitteisiä donitseja. Sattuman saattelemana villikko Op ja epäluuluinen Ed lähtevät aikamatkalle kotoaan, vuoden 1835 Galápagossaarilta nykypäivän suurkaupunkiin, Shanghaihin.

Betoniviidakon vilinässä he kuulevat kauhistuttavan uutisen: pian heidän lähtönsä jälkeen flummelit ovat hävinneet maan päältä ja koko laji kuollut sukupuuttoon! Op ja Ed ovat nyt rotunsa viimeiset, ja heidän on keksittävä keino flummeleiden pelastamiseksi varmalta tuholta. Uusi tuttavuus, etevä pieni koira Clarence tarjoutuu auttamaan heitä.

Koko perheen animaation on ohjannut David Silverman (The Simpsons Movie, Monsterit Oy) ja käsikirjoituksesta vastaavat Simpsons-veteraanit Joel Cohen, John Frink ja Rob LaZebnik.

Kriitikoiden arviot

60%
Flummelit ei ehkä nouse samojen tekijöiden The Simpsons Movien tasolle, mutta värikkään seikkailun aikamatkailuteema mahdollistaa monta hupaisaa hetkeä. Ja ovathan donitsimaiset olennot nyt söpöjä!
27. toukokuuta 2021
Lue koko arvio
40%
Geneerinen animaatiokohellus on tusinaviihdettä kouluikäisille.
28. toukokuuta 2021
Lue koko arvio