Jungle Cruise

Walt Disney Studios Motion Pictures AB, 30. heinäkuuta 2021
57%
Perustuu 3 kriitikkoon

Alkuperäinen nimi: Jungle Cruise

Ohjaaja: Jaume Collet-Serra

Laji: Seikkailu

Kesto: 127 minuuttia

Ikäraja: 12

Pääosissa: Jack Whitehall, Paul Giamatti, Edgar Ramirez, Emily Blunt, Dwayne Johnson, Jesse Plemons

Yhteenveto:

Suosikkinäyttelijät Dwayne Johnson ja Emily Blunt vievät sinut elämäsi seikkailulle Disneyn elokuvassa Jungle Cruise, joka tarjoaa vauhdikasta kyytiä Amazonin viidakoissa letkeää herjaa heittelevän kippari Frank Wolffin ja pelottoman tutkijan tri Lily Houghtonin matkassa. Lily matkustaa Lontoosta Amazonin viidakkoseudulle ja turvautuu Frankin kyseenalaisiin opaspalveluihin heidän seilatessaan jokea La Quilalla—Frankin ränsistyneellä mutta omalla tavallaan viehkolla paatilla. Lily on päättänyt löytää ikivanhan puun, jolla on parantavia voimia ja joka voisi siis mullistaa lääketieteen tulevaisuuden. Tämä yllättävä parivaljakko tempautuu seikkailuun, jonka varrella he kohtaavat sademetsän petollisen kauniissa kätköissä lukemattomia vaanivia vaaroja ja yliluonnollisia voimia. Kun heidän etsimänsä puun salaisuudet ovat vihdoin paljastumassa, panokset kohoavat kattoon, kun Lilyn ja Frankin – ja koko ihmiskunnan – kohtalo on vaakalaudalla.

Jaume Collet-Serra on ohjannut elokuvan, jonka pääosissa nähdään Dwayne Johnson, Emily Blunt, Edgar Ramirez ja Jack Whitehall sekä Jesse Plemons ja Paul Giamatti. Tuottajina toimivat John Davis, John Fox, Dwayne Johnson, Hiram Garcia, Dany Garcia ja Beau Flynn sekä vastaavina tuottajina Scott Sheldon ja Doug Merrifield. Alkuperäistarinasta vastaavat Glenn Ficarra & John Requa ja Michael Green sekä käsikirjoituksesta Glenn Ficarra & John Requa.

Jaamme Jungle Cruise A3 -leffajulisteita salin ovella heti ensimmäisistä näytöksistä niin kauan kuin julisteita riittää!

Kriitikoiden arviot

80%
Jää nähtäväksi, onko Disney onnistunut luomaan uuden miljardeja takovan elokuvasarjan. Ainakin ensimmäinen osa antaisi viitteitä siihen.
29. heinäkuuta 2021
Lue koko arvio
50%
Disneylandin huvipuistoajeluun pohjautuva Jungle Cruise on pituudella pilattu ja pehmoinen koko perheen seikkailu, josta puuttuu tarinallinen terävyys vaikka Dwayne Johnsonin ja Emily Bluntin välinen kemia toimiikin.
30. heinäkuuta 2021
Lue koko arvio
40%
Elokuva on tyypillistä Disneytä, niin hyvässä kuin pahassa.
30. heinäkuuta 2021
Lue koko arvio